Pepparkakor med ... cola

Ingen julmust här inte, men får nöja mig med pepparkakorna hasse köpte med sig till mig från ikea. Fick även tunnbröd och köttbullar - mums !

Snön här har nu blivit till is, vilket varken gör det bättre eller sämre för mig och ines när vi ska gå ut. Vagnen vill lixom ej rulla framåt. Men bättra för mig personligen med is ostället för snö, jag kan ej gå bättre MEN jag slipper gå med påsar utanpå strumporna för att skydda från vatten. Det visar sig nämligen att mina skort/stövlar läcker in en hel del... Men fossingarna blev alla fall varmare med påsarna på så man får la se det possitivt.

Vet ej om jag har så mkt mer att berätta just nu.. Ska chilla ikväll, är klar med alla juklapps inköp, är frisk och längtar tills jul.. Det var nog allt tror jag !

Nej just ja en sak till, Ines har lärt sig att pussas.. eller alla fall göra pussljud i luften. Det roliga är oxå att hon förstår både på svenska och spanska när man säger : Får jag en puss? så pussar hon ! jaa äntligen lite respons, började tröttna på alla monologer...

Kommentarer
Postat av: Mor Lisa

Hej mitt hjärta!!



Vad underbart att ni kan konversera lite nu,lilla goa Ines o du, jag längtar....;). Vi har det toppen i Miami och är tillbaka efter en lten tripp ner till Key West -storm o regn hela dagen, lite läskigt när de varnar på nyheterna att gå ut...Väl tillbaka har vi nu varit o gymmat samt deltagit på spinning på Miami Beach FitnessClub-kul o annorlunda!



Pusso sköt om dig minälskade dotter =0)

2009-12-19 @ 03:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0