Första och sista tentan avklarad !

Idag var det dags för slutprov i spanskan och jag kan ej säga annat att jag hade oroat mig i onödan. Eller hade egentligen ej oroat mig men hade ej ens behövt plugga. Det var lättare än proven vi hade på gymnasiet, sen fick vi göra resten vi ej behövde göra där hemma, ännu lättare :P Jag belöndade ändå migsjälv med napolitanare efteråt.. Hade ju köpt dem innan jag visste att det skulle vara så lätt lxiom :P


Shrek Forever After


Håller just på att kolla på den nya Shrekfilmen. Mkt bra kvalite för att vara en så pass ny film. Om själva filmen kan jag ej uttala mig än men har alltid gillat shrekfilmerna så jag är pepp !


DUDUDUDUDUDUUUU (fanfar)

Grattis min bästaste (och vigaste) mor på morsdag ! Älskar dig :)

 


Me-time

Idag har jag spenderat dagen med min favvo person - jag själv ! nej men skämt och sido, gillar att vara för mig själv ibland, ej behöva prata så mkt :P Jag packade en liten väska på dagen och gick bort till en park en bit här ifrån och slog mig ner där och pluggade och lyssnade på massa bra musik. Mycket trevligt om jag får säga det själv, och inte alltför varmt.
Just nu kollar jag på P.S. I love you, har ätit fruktsallad och glass och ska nu måla naglarna!
Glöm ej era kära mammor imorn !


Week-end

Ja nu är det helg igen. Är ej jättepepp eftersom jag ska spendera helgfen pluggandes till provet i spanska på måndag men, helg är ju alltid helg. Elena kom hem idag efter en vecka i ryssland, är alltid trevligt det med. Flygande jakob till lunch - oxå alltid trevligt. Det trevligaste får man väl säga är att mamma och christer firar bröllopsdag idag, grattis till dem ! :) fråga mig ej hur många år.. men än 17 skulle jag kanske tippa på..

Något mer hade jag tyvärr ej på hjärtat. Ha en trevlig helg gott folk !

Yo canto lo que quiero y lo que siento


En liten cykelutflykt

Efter att ha städat hela huset idag bestämde vi oss för att ta en cykelutflykt och ha lite picknick. Vi tog på oss hjälmarna (!) och trampade iväg till Grajera, och stannade vid sjön vi besökte förra utflykten med. Idag var vi dock helt själva där..

Jobbigt är det för övrigt att det är lagom varmt på mornarna så man tar på sig lagom mycket kläder men att det senare blir så himla mkt varmare att man halft dör. Fick till och med smörja in armarna idag för vår lilla timme i solen. Brukar räcka med ansiktet annars men nej. Jag klagar ej på de mildare temperaturerna som väntas i helgen kan jag säga.


Congrats Lee !

Ursäkta min spolier för alla som inte visste men brydde sig, men blev alla fall väldigt glad när Lee vann Idol. Hejja lee !! Älskar låten ovanför och han gör den mkt bra om jag får säga det själv !

 


20 and pregnant?

Har just kollat på massa avsnitt av 16 and pregnant och kan inte undgå att tänka att jag skulle vara en sån himla mycket bättre mamma än alla dessa lata ungdomar. Det är dock farligt, det kliar i fingrarna på mig att skaffa mig en egen liten sak. Det plus separationsångesten från ines - inte bra ! men nej, vänta ska jag, minst... 4 år ! MINST 24. Det lovar jag.. heeeeh men små bebbar är ju så goooose. men nej, 4 år till, minst!

En annan bra ide skulle ju vara att bara behålla den bästaste ungen av dem alla.. eller?

ursäkta mitt ansiktsuttryck, men ines chillar ju alla fall


Ma soeur


Hermanaaaaa quiero que vuelvaaaaaas ! Ahora mismo !!


Jösses !

Ja det kanske är ett bra ord för att beskriva säsongsavslutningen av Grey's Anatomy. Jag låg och kollade igårkväll innan jag skulle sova och jag kan säga att det var ej många minuter jag inte låg helt spänd och höll andan typ. Svettig blev jag. Bästa avsnitten nånsin tycker jag, det var dubbelavsnitt asså.
Hittade inget bra klipp som verkligen visar hur bra och spännande det var, men de som ej kollat på det borde ! vet ej hur långt de har kommit på tv i sverige men kanske kommer snart. Då har ni nått att se fram emot ! Jösses som sagt vad bra det var ! grinade massa gjorde jag med...


Londonbilder

Dags att plocka lite blommor i Hyde Park

Gillar bilderna till vänster. Man verkligen ser hur det kittlar i magen på första. Andra är ines första turistbild på egna ben.

Resten av inköpen från Primark. Det dyraste av allt var jeansskjortan, kostade tio pund men den betalade jag med tio-lappen jag hittade på gatan :P Sen klänningen för 3 pund, skorna för två, bodymilken för en osv.


Forsta doppet avklarat !

Sitter just nu hos ana, darav inga Ä ELLER Ö osv.. Vi har spenderat hela dagen i solen. Pa morgonen var vi i parken har utanfor men det var lite for varmt sa efter lunchen akte vi bort till hasse och elena och lag vid polen. Jag hade aldrig tankt bada eftersom det var 17 grader i vattnet men tillslut hade vi gatt fran grundaste delen av barnpoolen till den stora. Ana har bilder sa kanske kan ladda upp dem i dagarna.

Annars da? jo vet ej var jag ska borja, resan hem fran london gick bra.. Igar fyllde hasse ar och det bjods pa kalas med smorgastarta och vanlig jordgubbstarta. Jag var helt salig over smorgastartan, gluffsa som bara den.
Gardagskvallen spenderades har hos ana och ikvall vankas det utgang i varmen efter Eurovision.. for det ar ikvall va? :S har inte ens hort sveriges lat sa ska bli kul att se.

var snall och klaga ejpa min vithet.. jag kan faktiskt meddela att jag har ett mkt tydligt marke efter klockan, sa brunare an innan ar jag alla fall.. men sager la ej sa mkt i mitt fall...


London uppdate

IDag har vi spenderat exakt hela dagen i Hyde Park, som jag ha gått ! flera mil säkert. Vi var där över fyra timmar i alla fall, men en av dessa sov ines och jag satt på en park vid en stor sjö och solade. Mycket trvligt! Måste vara över 20 grader alla fall.

Igårkväll tog jag mig ytterligare en sväng till Primark och inhandlade ytterligare saker. Nu ska allt få plats i min lilla väska bara.. Men det ska nog gå! Just ja, igår så hittade jag 10 pund på marken !! de bara låg där. Trodde de var fake först men nej! lyckos mig :P nu måste jag dra mig för datorladdaren funkar ej i elenas adapter så datorn dör nu. Får skriva mer när jag är hemma sen !


Primark

sammanlagt 12 olika grejer kom jag hem med idag, bla två par skor, tvp klänningar osv.. Hade med mig 40 pund och handlade ej upp alla ! :D

 

 


Framme i london !

Ja här sitter jag på hotellet, mer eller mindre nyvaken och klockan är sju. Resan gick väldigt bra igår, inga bekymmer alls.. Eller aa att ta sig fram med barnvagn på tex tunnelbanan är ju näst intill omöjligt, om man dessutom har massa bagage. Fanns ju inte en enda hiss i hela tunnelbanesystemet typ :P Men som tur var var folk snälla och hjälpte oss bära vagnen osv.
Hotellet är miiini mini men fint. Elena och jag delar en 120 säng typ.... Men annars så :P Internet finns ju och det är ju det jag främst söker..
Vet ej vad vi har för planer för dagen, ska väl prommenera lite. Vi bor precis vid Hyde park om jag ej minns fel, var lite mörkt igår oxå så. Och gångavstånd till Oxfordstreet osv. Ska försöka ta massa bilder, men kan ej lova nått !


Alicia en el pais de las maravillas

Ana ringde precis och frågade om jag vill med på bio. Jag borde spara mina slantar men å andra sidan inte. Kan leva på jordgubbar och flingerna hasse och elena köper åt mig resten av månden och ha kul för slantarna istället tycker jag. Dessutom har jag ju sovmorgon imorn. Så så får det bli ! Alice i underlandet på spanska !


Tjurfäktningsarenor, snodda mobiler, konserter och london

Ja var ska man börja. Denna helgen har varit, lite annorlunda för att säga det minsta. I fredag var det stoor fest på tjurfäktningsarenan. Massa folk och sand på marken.. Jag hade den stora turen att få min mobil snodd. Rakt ur väskan, snapp. Mindre tursammt för rånaren att allt är på svenska. Mindre tursammt för mig för jag har nu bara min spanska mobil som varken har saldo eller nånsin har mottagning. Bara på ballkongen. Men men.
Sen igår då gick vi på nån spelning en kompis till Ana och Fabio hade på en bar. Var överranskande bra, han sjöng jättebra och jag diggade musiken. Vi var dock väldigt trötte efter fredagen så när spelningen var slut vid etttiden knallade vi långsamt hemmåt.
Idag ska jag väl bara ta det lungt antar jag, är lite halvfint väder men ej så fint att det lockar tillräckligt..
Ska kanske ta och packa lite oxå, imorn far vi ju till london. Är dock ledig hela förmmidagen innan för vi åker vid halv två så är ju skönt. Frågan är bara varför jag ej känner peppheten? london är ju min typ andra favvostad efter NY men.. Är antagligen för att jag ej har pengar för att shoppa. INte det minsta. Eller jo jag har men de vill jag spara till i sommar då jag kommer vara arbetsls ju. Jobbigt liv detta. Men peppheten kanske kommer när jag väl är där. Hoppas på lite sol oxå. Får försöka komma ihåg kameran oxå, har aldrig med mig den nu för tiden, mobilen dög bra. Meeeen nu är det ju så att jag ej har den så...
Om någon vill nå mig kan de ju alltid be om mitt spanska nummer. Känns ej så bra att skriva det här :P

Fisica o quiiiimicaaa!! :D

Jag sitter här med ett leende på läpparna som ej vill förvinna. Det är nämligen så att den femte säsongen av Fisica o Quimica börjar idag ! det är oxå så att jag trodde jag skulle missa det för juan alltid kollar på House exakt samma tid som FoQ visas. Men det var nu så att javi sa nej nej nu ska vi se FoQ och inget annat, så nu sitter vi här alla tre och kollar på denna ungdomsserie om personer i 16-17 års åldern. Våran medelålder här i huset blir väl 25 eftersom jag är 20, juan 25 och javi 30. Det gör ingenting, vi njuter lika mkt ändå :D

A day in the park with the lovely fashionista


Jag är sjukt avundsjuk på ines supersnygga lila brallor. Hon knallar runt med värsta häng på de glansiga små sakerna. Toppa det med hennes söta lilla t-shirt, den fina kappan och conversen och hon är den modernaste ettåringen i stan.
Idag är alla fall solen tillbaka efter en vecka av iskyla. Vi spenderade förmiddagen i lekparken och låg jättelänge i en stor gunga som är som en hängmatta där många får plats i. Hur skönt som hellst att ligga där och sola lite. Ines gillar nog mest hur det kittlar i magen men hon låg alla fall en bra stund hon med, myse.


Ibland kan hon vara bra att ha i alla fall...


Ger man henne en trasa och säger hjälp mig att damma - så gör hon det ! Det kanske ej blir så mkt renade men hon fördriver alla fall tiden så jag kan göra mitt ! Smart där !

Long time no see

Ja det var ju ett tag sen jag skrev nått här, men har ej kännt att jag haft så mkt att berätta. Veckan har alla fall passerat, ines har varit lite sjuk och hasse har varit hemma med oss hela veckan för han har blivit varslad. De skulle lägga ner allt pga ekonomin typ. Så nu har vi sällskap hela dagarna...

Igårkväll hade vi tjejkväll/pyamasparty hos Ana och co. Vi åt mat, massa chips och dipp och jordgubbar och kollade massa vänner, på spanska - blä. Jag somnade i soffan av utmattning typ, annars var det mkt trevligt. Nu på dagen tog ana och jag en sväng förbi berceo och ikväll blir det utgång ! Men fram tills dess ska jag bara ta det luuungt. Funderar på vad jag ska göra av alla typ 30 balonger som täcker mitt golv sedan min födelsedag. Men det känns lite hårt att bara smälla dem lixom. Har la inte så många val iofs. De kommer säkert ligga kvar en vecka till...


Returning

Ja ikväll bär det av "hem" igen. Men jag är kanonnöjd med helgen, har hunnit träffa alla och firat min födelsedag som jag ville. Var enormt skönt att bara vara i mitt eget rum igen med mina egna saker och framför allt säng. Att mammsen skämmde bort en och hämtade saker åt en osv. Att slippa gå till köket för att hämta sakerna själv :P Fina paket fick jag oxå, och massa mat har jag inhandlat. Pizza har jag fått i mig två hela, det var minst sagt efterlängtat. Svensk ost hyvlade jag i mig när jag kom hem i lördagsnatt osv. Mycket jag har saknat !
Trotts att jag rest största delen av helgen så känns det ej så mkt, var förberdd på det och alla resor har gått snabbt trotts allt. Men ikväll väntar alltså flyget först på 3 timmar sen 4 timmar buss mitt i natten, är framme i logroño vid fem imorgon bitti och ska sedan jobba vid nio... Men det har det varit värt !

Kameran glömde jag hemma så detta var allt jag fick fotat med min kära mobil, goda melondrinkar med mina fina glas, paket och muffins som välkommnade mig när jag kom hem, och en liten voffla från när jag och jonathan åt på ikea :P


RSS 2.0