Opps I did it again...

Helgen invigde jag med att ta mig en promenad till köpcentret Berceo. Jag tänkte kika lite på slut-slutrean och jag blev ej besviken. Fick mig en kavaj, en klänning/top, en kjol, en blus/topp och fem armband för 260 kronor. Finfina saker var det oxå, men var minst 70% på allt så därför det blev så billigt. Är asnöjd att ha hittat en kavaj för 10 euro ! mkt bra tycker vi! Gick även förbi mataffären och handlade såna där viktiga saker men som man ej vill lägga pengar på, sminkborttagningsgrej, tandkräm osv. Alla sånna saker kostade ju mer än kläderna.. Orättvist!
 Detta var jag verkligen värd dock för har jobbat minst 20 timmar extra denna månaden och kommer få mer än vanligt i lön, det gillar vi ! Smakprov kanske kommer lite då och då, för att ej uppröra vissa känsliga läsare jag har...

Oj vad synd...

Jag blev tvungen att jobba över till fem idag så var hemma strax innan sex och missade därför min spanska lektion. Vad synd att jag nu istället kan chilla hela kvällen och kolla massa American Idol jag missat, verkligen tråkigt.
 Nej men serriöst så sprack ju min grej att gå på alla lektioner en veckan.. Men får la köra på det nästa vecka istället, nu var det ju trotts allt ej mitt fel !

Solhälsning


Jag hälsar solen och de 15 graderna vi har här varmt välkomna! Kunde ej ha på mig vårjackan ens när vi var ute och gick idag. Det är inte helt fel. Dessutom hade det duggregnat oxå så det luktade sådär som det gör på sommaren, när solen är framme och det har regnat.
Annars då? har ej jättemkt på hjärtat just nu. Har varit en bra dag hittills. Förutom att jag nästan brände upp huset för jag glömde att jag satt på en platta med en stekpanna med olja för att steka ines kyckling. Liiite osigt sådär blev det...

Duktigt där

Idag kan jag bocka av tre saker som jag hade på min lista med tre saker att göra. Jag har nämligen inte sovit en blund på jobbet idag, check!, jag har inte ätit någonting "dåligt" trotts att godisskålen från helgen står framför mig. Har istället laddat upp med melon och jordgubbar inför filmen jag nu ska se, Valentine's Day. Dessutom har jag gått på min lektion istället för att skita i det för jag är så trött och det ej är obligatoriskt. Så ska vi nu oxå fortsätta hela veckan ut är det tänkt ! Hejja mig


Home sweet home

Igårkväll runt åtta var vi hemma efter att ha rest i exakt 12 timmar, men kändes ej så farligt eftersom både ines och jag sov hela första flyget, hela andra flyget och nästan hela bilresan hem. Det jämnade alltså ut allt efter att vi bara sovit från typ 01-05 natten innan..
Igårkväll kollade vi på film hela "familjen" här i lägenheten :P Jag bjöd på allt godis jag inhandlat, hittade nämligen Marabou på flygplatsen !! verlycklig blev jag. Köppte även ett paket Toffefee eller hur det nu stavas. Mums !

Idag ska jag bara ta det lungt och så småning om packa upp min lilla väska..

Sista natten !

Har percis tagit mig en skön duch och sitter nu i hotellets badrock och tofflor ^^ Ines och elena är på middag hos deras största kunds chef, oooooh fancy !
Imorgon bitti åker vi från hotellet vid halv sex, ska först tillbaka till dysseldorf och därifrån flyga till Madrid.

Idag gick vi mot stan när elena kom hem, åt lunch på en ej alltför god italjensk restaurang, och knallade sedan över 4 timmar runt i staden. Gick lite vilse oxå, pga mig. Förstår fortfarande ej hur det kunde hända.. Hur fasiken kan man komma så långt åt höger när man svänger vänster?! Jag är förbluffad. Jag inhandlade alla fall lite godis till mitt just nu obefintliga godisförråd hemma. Det blev M&M's, Riesen och vingummin - bättre än spanskt godis alla fall.

Nu ska jag packa det sista och sedan gå och lägga mig, ska som sagt upp vid fem imorn...

Lyxfrukost..?

Nej det blev det inte precis idag utan jag slog till på en McDonaldsfrukost men det var faktiskt jättegott. En grillad toast och minipankisar med nutella och en stor juice, som jag iofs delade med ines :P Billigt och gott var det, 4 euro bara. Elena började tidigt imorse så efter att ha kollat på Baby Einstein och klätt på oss gick vi ut för att hitta frulle till mig. På vägen hem somnade skrutten och ligger nu i minivagnen med massa kläder och sover, stackarn. Vi får ju bara plats med hennes gammla bilbarnsstol som fungerar som både bilbarnsstol och vagnsits. Bara det att fötterna sticker ut tio cm från kanten :P Men det ser mysigt ut alla fall !


DOM DOM DOOOOOOM!

Grattis min bästaste mamma och min trognaste läsare på födelsedagen !! :D


Tredje gången gilt

Nu är vi alltså i Hamburg för tredje gången på några månader. Resan gick väldigt fort och smidigt, 50 min flyg och sedan endast en kvart från att vi landade tills vi satt i taxin. Bra gjort där!
Ines sover just nu och elena ska snart iväg på middag. Jag har nyss proppat i mig min, middag alltså. Hotellet är väldigt stort och fint men ligger ej i det bästa området. Tog en 5 min promenad för att hitta nått äta och kom till the red light district eller vad man ska kalla det. Bara massa neonskytar och, strippklubbar och fulla klillar trotts att klockan bara var sex. Jag klagar dock inte för man kunde välja på massa mat; donken, subways, BK, pizza osv. Jag tog dock en kinesisk restaurang och tog med mig maten tillbaka till hotellet. Riktigt mumms var det, friterad kyckling med sötsur sås. Till det kollade jag på American idol och blev mkt nöjd när min favvo Andrew Garcia gick vidare till top 24 ^^


På resande fot..

Nu sitter vi här på hotellet och ska snart åka till flygplatsen för att åka till Hamburg. Vi tog en liten promenad efter frukosten och hamnade på en mataffär och köpte oss lite godis. Finns liite bättre godis här än i spanien alla fall :P Tänkte bara visa en liten bild på vårt hotellrum.. Annurlunda är det minst sagt..
Hoppas vi har internet på nästa hotell med, vill se nästa American Idol avsnitt ikväll ju ^^


Kolsvarta rum, missing beds och seega mackor...

Just nu befinner jag mig på ett hotell i en stad några antal mil utanför Dysseldorf. Sitter i totalmörker eftersom ines ligger bervid mig och nyss har somnat. Hennes bebissäng har ännu ej kommit upp trotts att elena påpekade väldigt tydligt hur viktigt det är att vi får upp sängen direkt eftersom ines var jättetrött. Nu tre timmar senare är den alltså ej här än.
Min middag för kvällen blev en seg jävla macka som vi köpte på flygplatsen eftersom elena ej trodde det skulle finnas roomservice och hon hade jättebråttom när vi kom fram till hotellet så jag skulle ej hinna handla nått. Hotellet vi bor på är nått konstigt konsthotell typ. Estet kan man säga utan att överdriva. Men rummet är jättestort och vi har en avdelning med en sån stor badtunna :S Men en dålig sak var att jag gick ner för att köpa vatten förut till ines välling och en flaska kostade 55 kronor ! En flaska vatten lixom ! :O Sjukt..
Elena fick veta förut att hon ej behöver jobba imorn så vi är lediga på förmiddagen och ska sedan flyga till Hamburg om jag ej minns fel på eftermiddagen.. Yeeeyy, min favvostad här i det underbart gråa tyskland, än så länge alla fall :P

Nu ska jag kolla nya American Idol !

Dags att packa?

Ja imorgon åker vi ju till tyskland som sagt. Weeeeeeeeey!!! not
Kanske dags att börja packa? ska ju ej ha med mig massa saker, är ju bara tre nätter som tur var men lite måste man ju packa. Får absolut ej glömma passet, hade en vaken dröm om att jag gjorde det när vi skulle till usa och väl framme i madrid efter fem timmar i bil märkte jag att jag ej hade det och vi kunde ej åka. Elena blev ej så glad, i drömmen alltså så kanske är bäst att ta med det...

:@

åååå vad sur jag är. att man ens har mage

Busy Monday

Idag har jag haft fullt upp. Jobbat fram till tre typ, var hemma vid fyra, städade mitt rum och dammsög lägenheten, gick sen på spanska sen direkt till Pauline för att säga hejdå och hämta mina grejer jag hade där. Kom precis hem och ska nu laga en stor portion makaroner och köttbullar för jag håller på att svälta ihjäl. sallad och soppa till lunch idag...

Har jag sagt att vi ska ut och resa igen på onsdag? nej antegligen inte eftersom jag inte visste det själv.. Men till.. ja var var det nu då.. hmm :S just ja så roligt som dysseldorf ska vi ha det. Sen även hamburg om jag ej minns fel och hamburg var ju fint så kan väl bli ok. På onsdag åker vi alltså om snögudarna tillåter det och kommer hem på lördag, ojala.

Nej nu måste jag äta innan jag avlider ! hej

Italiensk restaurang

Är hemkommen från centrum för ett tag sedan. Var med Pauline och hennes föräldrar på en väldigt mysig italiensk restaurang. Var första gången jag träffade dem och det var väldigt trevliga, pauline fick agera tolk :P Men det bästa av allt var nog maten !! Den bästa pasta carbonara jag nånsin ätit ! Plus att servitrisen innan sa: portionerna är jättestora, egentligen till för att dela på två. Så vi beställde två pizzor och min pasta för oss fyra och det blev ändå massa över. Därför var det ju oxå väldigt billigt, om man nästan måste dela en portion på två ! Dit ska jag verkligen tillbaka alla fall ! Är fortfarande proppmätt ^^

Gårdagen var oxå väldigt trevlig. Hela staden myrrlade (?) av glada människor i alltfrån Michael Jackson utstyrsel till svampbob och uteliggare. Roligt att se på. Men alla ställen var smockfulla, lika så gatorna så det var lite svårt att röra sig men gjorde ej så mkt för folk var på bra humör och glada osv. Vi körde på våra vanliga lite diskretare djävulshorn. Inte lika kul som alla andra, men bättre än ingenting alls :P



Jag försöker lanag careface men går ej såbra här. Pauline har alla bilderna så fler kommer förhoppningsvis imorn !


Fiesta de puta madre



Utgången igår blev väldigt lyckad och rolig, men avslutades med några tårar.. "Du fååår inte åååkaaaa, vad ska jag göra här sjääälv?!?"

Ovan ser ni oxå mitt väldigt vackra, korta nästan svarta hår oxå... Suck. Och för övrigt så har jag bara överdrivit med lockarna innan för allt ändåså försvinner under den långa promenaden till centrum. Prinsesselooken var alltså ingenting jag strävade efter !

Min kära hermana sov här inatt oxå men när vi kom hem märkte vi att rumskamraten min hade tagit stora madrassen till hennes bror eller vem det nu var så stackars Pauline fick sova på en jättetunn bäddmadrass typ. Så imorse när vi gick upp hittade vi en lapp på bordet. "Tack så mkt för allt bla bla, stora kramar till Javi, Irene (javis flickvän), nån random snubbe som jag ej ens vem det är, fred." Sist kom jag alltså, före två som inte ens bor i lägenheten. Haha så rätt.

Ikväll blir det djävulsutstyrslar och karnaval för hela slanten. Eller nästan alla fall :P är ej överpepp men det blir nog skoj. Vi såg massa utklädda barn igår och idag på stan så verkar som det är lite av en stor grej här.


Fredagsmyyys

Nu är äntligen fredagen här efetr denna långa veckan av massa arbete. Till min glädje betyder det att det är massa franskar här i lägenheten för att hämta hem min rumskamrat. För mig får gärna hela frankrike invardera, bara de får med henne hem ! bryr mig ej om om hon läser nu
 
Det jobbiga är ju dock att detta oxå innebär att min kära hermana Pauline åker hem. Men hon stannar alla fall tills på måndag eller tisdag så ikväll ska vi gå ut och just nu ser det ut som även imorgon med det får vi nog se då :P På söndag kommer hennes föräldrar och de ville träffa mig så vi kanske ska på restaurang, tackar man ju ej nej till.
 Nu ska jag dock sova några timmar hade jag tänkt, är allderles för trött för fiesta de puta madre just nu. Men det ska vi ändra på!


Det är ju karnaval här i helgen och det är meningen att man ska klä ut sig. Jag är jäkligt tveksam för det enda jag har är djävulsgrejerna från Halloween, och jag tycker mest jag liknar en katt i det, med svansen och allt :S


Pannkakor på vift

När jag skulle gå av bussen idag pratade jag med mamma för första gången på mkt länge så jag var väldigt distraherad. Jag glömde mina pannkakor som jag lagat till lunchen på bussen !! :( stackarna, ligger där på sätet och får åka massa varv runt logroño om ingen äter upp dem innan. I dessa tider har jag ej råd att glömma mat lite här och var ju ! Skulle bli min middag imorn :( Nu blir det väl nått annat fattigt, som köttbullar eller mackaroner. Har ett kilo köttbullar som nog kommer räcka ända tills jag åker hem. Vägrar äta mer än 5 åt gången typ. Det är ju de stuvade mackaronerna man vill åt. Köttbullarna äter jag mest för att ej få dåligt samvete att jag äter så enformigt.. Men men.

Vädret är ej alls i min smak idag, snöstorm och massa kallt. Jag som har två olika spanska och sedan skulle gå till pauline. En hel del promenerande alltså. Låter ej så lockande just nu. Det är till och med så mkt snö (för att vara spanien) att elena ej kommit hem än !! Skulle kommit hem i går, fick ej flyga. Fick stanna över natten och flyget idag var två timmar försenat och de startade ovetande om de skulle få landa i bilbao eller ej pga vädret. Kan ju hamna var som hellst. Stackarn, ville ej ens resa över huve taget, speciellt ej utan ines så blir det tre dagar istället för en. Jag tackar alla fall gudarna att vi ej var med !

Måste bara påpeka igen hur jäkla bra killen från årets American Idol i klippet nedanför är. Sjukt alltså. Har lyssnat massa massa gånger nu och får fortfarande gåshud när han börjar på refrängen.. Om ni ej kollat än så gör det, är för erat eget bästa, jag lovar ! Kolla här


Frisörsalong i hallen

Sitter just nu här i hallen framför stora spegeln och Pauline färgar mitt hår. Hoppas jag blir nöjdare än förra gången jag gick till frissan. Men det är nästan givet, kan ej bli lika dåligt som då. Sedan ska vi leka lite spa med mina ansiktskrämer och äta jordgubbar och chokladfondue. Vi firar nämligen att Pauline gjort klart alla tentor och arbeten här i spanien. Tyvärr betyder ju det oxå att hon ska åka hem efter helgen, men det ska vi ej tänka på nu. tror hon ska sova över oxå för flickan är lite rädd för att gå hem i mörkret. Lite pyamasparty såhär mitt i veckan alltså, det är ju bra för mina sovrutiner det ! Men vi får ju ta vara på tiden som sagt !



Massa gåshud ju


sjuuukt bra ju.. jag hejjer lätt på honom


A dream come true

När jag var liten, eller ja minder alla fall, brukade jag alltid tänka att när jag blir "stor" ska jag alltid ha massa frukt hemma. God frukt som man kan göra fruktsallad på, varje dag ! De senaste veckorna har jag haft det ! massa goda jordgubbar och melon osv. Nöjd är jag, it's like a dream come true ^^




Ensam heest

Imorse åkte elena iväg på sin första resa utan oss ! Helt själv är hon och ines ska vara med hasse. Första gången på 1 år och nio månader elena är utan ines, och tvärt om så klart. Men tror det är jobbigare för elena, stackarn. Hon ska bara vara borta lite mer än ett dygn, så detta var en bra gång att prova hur allt går, utan mjölk osv. Ines vet ju ej om nått än, eller ja hon lär ju märka snart för mamma har ju ej kommit hem från jobbet än men.. Jag tror det går bra !

Själv skulle jag behöva storhandla men orkar ej gå långt med min dramaten om det ska regna och blåsa som innan, och vill ej gå till den vanliga "mindre" affären jag brukar gå till. Vill ha lite omväxling ! Vi får se hur det blir, men jag är sugen på melon och jordgubbar så nått måste jag ju göra alla fall. Har ända tills halv åtta på mig att göra nått alla fall, för då börjar spanskan !


Regnet det bara öser neeeeer

Ja massa regn har vi haft det idag. Men jag har ju varit tvungen att pallra mig ut, utan paraply ändå. Till och fån jobbet och ut en sväng med ines. Men kallt är det inte i alla fall så föredrar detta än kyla och andra tråkheter.
 Förut var jag jätteduktig och pallrade mig ur sängen för att gå på spanskan för första gången på länge, dels för resorna men oxå för att jag alltid är så jäkla trött på måndagar. Så när jag då äntligen är där, så säger de att läraren är sjuk !! så har jag gått ännu en gång i regnet, men denna gången i onödan. Men men jag slapp spanskan alla fall och kunde kolla på massa Project Runway istället så var ej fy skam.

Idag när jag råkade somna till lite på jobbet, självklart efter jag hade strykit och dammsugit osv, så hade jag en jätteotäck marddröm. Jag drömde att jag vaknade där jag låg av att nån kom hem.. Men det var inte hasse eller elena utan en jätteäcklig man som hade svart hår hängande ner för hela ansiktet så man såg inte hur han såg ut eller nått.. Han blev förvånad när han såg att jag var där för han trodde ju att lägenheten var tom när det var så tyst. Så gick han sakta mot mig och lixom tog mig i armen när han insåg faran.. Så höll han bara hårdare och hårdare.. Men alla fall sen efter ett tag kunde jag smita in och hämta ines och springa ner för alla sju våningars trappor ner till vakten.. Sen vaknade jag på rikigt, och tur var väl det för några minuter senare kom Elena hem! De hade strömavbrott på jobbet så hon skulle jobba hemmifrån. Hoppas jag ej såg alltför nyvaken ut ... :S

When you lose something you can't replace


I promiss you I will learn from my mistakes


Hipp hipp hurraaaaaa !

Grattis lilla Emilia på 17 års dagen !! :)


Chokladfondue


Chokladfonduen var så god igår att jag bestämde mig för att göra lite egen idag. Hade all frukt hemma redan så fick bara springa ner till kiosken och handla lite choklad. De hade till och med efterrättschoklad som var lättsmält så fick bli den, plus en liten vit choklad för att milda ut smaken lite. Muuummms va gott det var, men nu är jag proppmätt ju. Kan säga att det var både efterrätt till lunchen och middag, blir bra för mig !

Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla massa bra filmer jag laddat ner. Är fortfarande lite trött efter resan, ej jetlag utan mer av bristen på sömn. Kunde ju ej sova ut imorse heller för vi skulle ju till fotografen med hela tjocka släkten. Var bara att gå upp. Vi tog en bild med alla, mormor och morfar och faster osv, en bild med hasse mig elena och ines, en bild med mig och ines bara sen bara på ines och hasse och elena. Ines ville dock ej sitta still i armarna när jag höll henne, ville kravla runt massa så tror ej bilderna på oss blev så bra men vi får la se!

God kväll !


Dagens - Vårigt

14 grader och sol idag, det gillar vi !


Jacka; H&M
Jeans; Zara
T-shirt; Forever 21
Skor; Converse

Central Park och Chicago



Den sista dagen i New York spenderade ines och jag promenerande i Central Park, var väldigt mysigt trotts att det var så grått nu på vintern. Senare åkte vi till Chicago och det var den värsta flygresan hittils. Ines var jättetrött och grinig, kunde ej somna och elena och jag var svintrötta av mkt lite sömn dagen innan men kunde ej sova heller pga ines. Resan skulle ta mindre än två timmar men tog mer än tre. I taxin till hotellet slocknade vi alla, mer döda än levande som elena så fint uttryckte det.
Första dagen i Chicago knallade Ines och jag runt lite, gick till Disneystore och Ralph Lauren. Men ingen av oss hade ju några pengar så allt jag inhandlade var en hamburgare på McDonalds :P
Andra och sista dagen i Chicago var elena ledig så när vi vaknade tidig, som vanligt runt fyra fem på morgonen. chillade vi lite innan vi gick ut och åt frukost och sedan på en långpromenad för att se lite av staden. Ingen höjdare var det för det var kallt som bara den, frös tårna av mig innan vi kunde gå in i första affären som öppnade. Senare tog vi en taxi till flygplaten efter att ha checkat ut från hotellet vid tolvtiden.
Flygresan hem gick mkt över förväntningarna trotts att det tog mer än åtta timmar, känndes som den kortaste resan vi gjort hittills för ines sov nästan hela resan och därför vi andra med. Var dock trött som stryk i bilen hem, sov nästan hela vägen. Har klarat mig rätt bra från jetlag dock, var ej så trött idag. Eller okej ej mer trött än vanligt alla fall :P






Hipp hipp; HURRA HURRA HURRA HURRAAAAA !!

Idag är det inget mindre än Ines ettårsdag !! så stor har hon blivit lilla klumpen. Men inte nog med det, dagen till ära har hon tagit sina första riktiga steg. Mer än fem i rad flera gånger. Innan om man släppte henne stod hon stilla ett tag sen slängde sig frammått och kanske tog ett steg för att hindra fallet. Men idag har hon tagit massa stadiga steg.. Det går för fort!! Vill behöva springa runt efter henne hela dagarna, hon ska ju vara bebis ju !

God mat fick vi i alla fall, eller fick och fick jag förberädde nästan allt :P Massa god frukt och chokladfondue, äppelpaj och vaniljsås, kex och massa goda ostar och tårta. Bara massa nyttigt vill säga :P

Imorn ska vi hela "familjen" till en fotograf och ta bilder.. Känner ej för att ställa klockan imorn men, vad gör man inte.

Shopaholic

Som den sanna shoppinggalningen jag är har jag shoppat även idag. Självklart ! Idag blev det så mkt som en dammsugare. Behövde den inte egentligen men tyckte den var fin ! 32 € kostade den oxå så riktigt bra kvallité är det, sånt älskar vi ju, inge crap här inte. Tänkte visa den här för att skryta lite, så glansig och fin är den ^^

Dammsugare; 32€ Carrefour


För alla er som inte känner att ni har nån koppling till detta inlägg kan jag säga, för säkerhetsskull, att texten får lov att läsas ironiskt.


HEMMA !

Efter 8 timmars flyg och 4 timmars bilresa är jag äntligen hemma i min säng. Ska sova nu sen kan jag berätta om de sista dagarna i Chicago då vi ej hade internet.

JETLAG!!

Tidsförvirrad :S

God morgon/eftermiddag. Allt detta med att ines går på europatid och elena på NY tid pga hennes jobb gör mig förvirrad. Vet varken ut eller in. Har ingen aning om hur länge jag sovit eller nått.. Nu är det alla fall läääänge sen sedan vi´vaknade, trotts att klockan bara är åtta här. Vid fyra vaknade jag tror jag på morgonen, och ines vid ett typ, precis när elena kom hem så elena har knappt sovit nått alls.. Jag sov med ines igårkväll, somnade runt tio tror jag när jag sövt om henne då hon vaknat och ej ville sova i sängen. Läskigt, vill ju ej rulla över henne och mosana' i sömnen lixom. Klockan var alltså fem i min kropp när jag somnade.. Nästan dags för ines att vakna alltså.. Men men, ni förstår är allt väldigt komplicerat, ni har antagligen ej förstått nått av det jag skrivit, vilket är förståligt.

Ikväll vis halv sju typ flyger vi till Chicago. Elena ska och jobba innan dess, så ines och jag ska först stanná ett tag på hotellet, sedan ska hon badas inför natten, sättas på pyamas och sedan sova förhoppningsvis. Det som förstörde våra planer var att vi är ju tvugna att checka ut, redan vid ett. Hon skulle badat vid tre annars, lagom i hennes europatid. Men nu får hon alltså bada vid tolv typ, sen får vi knalla runt på stan, hon i pyamas under ytterkläderna. Förhoppningsvis somnar hon, men lär ju vakna när vis ska flyga osv.
 Mycket att hålla reda på med andra ord... Men om två dagar redan åker vi hem, på onsdag men är hemma på torsdag morgon...

RSS 2.0