Leeeedig

Ja då var man ledig i fyra dagar då. Känns ej fel alls. Ska kanske ta och fira det med att tjyvstarta mitt påskgodis genom att ta mig en bit. Har varit jätteduktig och hållit mig hittils alla fall ^^ Ikväll var det väl tänkt att jag skulle slå klackarna i taket lite med Ana bland annat, ska bli skojj det.
 Nej nu måste jag nog hoppa in i duchen. Kanske äta lite..? vi ska ju iofs på middag sedan men jag är ju hungrig redan nu :S det kan godisbiten lösa kanske (Y)

Imorgon kanske det bär av på roadtrip till San Sebastian bla. med hasse och dem.. Men vi får la se vad vädret säger om det. Lär nog ej bada i atlanten som förra gången alla fall...


Vaaarmt var det sist vi var där i Augusti om jag ej minns fel..


Ay, pobreciiiita

Ja stackars lilla mig. Ibland är det tufft. Som idag när jag kände att det var dags att gå och storhandla. Ska ju vara ledig i fyra dagar i påsk och ville ladda upp med massa go mat ^^ men i alla fall så när jag knallade de ca 25 minutrarna till stora "maxi" ,som hasse kallar de största mataffärerna, så sken solen och jag blev jättevarm. På vägen hem dock började det regna och blåsa som fan och där gick jag den långa vägen med min lilla dra-maten. Jag hade iofs kunnat gå till den rellativt stora affären som ligger 10 min bort, problemet var bara att de ej har mina nya favvoflingor som jag skrivit om tidigare. Det är nämligen den stora affärens egna märke. Det är väldigt populärt här, alla grejer finns i affärens egna märke oxå oftast. Vissa saker är ju bättre än andra. Som tex mjölken jag dricker är från en annan affärs egna märke. Jag var därför tvungen att gå in på den affären oxå för att köpa mjölken där (fick dock med mig av deras egen glass oxå som är väldigt god och Ben&Jerrys aktig men mer än hälften så billig..) Anledningen till att jag bara vill ha den mjölken är för att alla här i spanien, typ, dricker ej färsk mjölk. De dricker mjölk som håller sig i flera månader, utanför kylen ! Vad är det för skit lixom :S klart som fan man vill ha färsk mjölk. Därför håller jag mig till den enda färska mjölken jag vet om som smakar kanon. Så, nu kanske ni har lärt er nått nytt oxå. Gjorde alla fall jag när jag flyttar hit. Mjölk kan man ha i skafferiet i flera månader, mums !


bra och billigt, det gillar vi (Y)


Cachiiing!

Är väldigt nöjd att jag just kammat hem 800 spänn på pokern.. Kommer sitta fint i helgen då jag har mkt tid att spendera i shoppingcentret ^^

Påskpaket

Gissa om jag blev glad idag när det plingade på dörren och brevbäraren hade paket till mig!? Vet ej hur många gånger jag fått skriva under för massa paket till alla andra. Men idag var det alla fall min tur och ännu gladare blev jag när jag öppnade det och fann massa påskgodis och hälsningar hemifrån. Jag ska dock göra så gott jag kan och hålla mig tills det verkligen är påsk för att njuta av det.


Inte alla kan åka inlines och samtidigt vara så snygga som vi...


Igår var det alltså dags att trä på sig inlinesen för första gången på minst fem år och teståka lite. Som jag nämde innan föredrar hasse att åka runt på gården så vi gjorde det ett bra tag innan jag övertalade honom att vi skulle gå utanför. Dock sträckte han sig ej längre än att åka runt byggnaden istället. Ingen långfärd här inte som jag hade hoppats på. Dock så åkte jag hem på dem senare, och det är ju runt 5 km om jag ej har fel så lite mortion fick jag alla fall. Om inte annat så är mina värkande vader idag bevis på det! Jag kände mig ytterst snygg med mina stora kläder och skydd utanpå. Cykelhjälm på det oxå så klart...


kära jultomten (mamma)...

I 20 års present önskar jag mig följande:

Guitar Hero 5
Band Hero
Rock Band The Beatles

(Klicka på länkarna !)

Jag vet ju att du gillar att köpa sånna tekniska nödvändiga grejer så detta låter väl perfa? :D



UPPDAT. ja mamma de är lätta att skicka, är ju bara cd-skivor.. du kan strunta i fodralen om det ej får plats ;)


kämpa kämpa

I helgen har jag mkt planer på att motionera. Man måste ju börja någonstans så i eftermiddag ska jag spela padel med elena och imorn ska jag åka inlines med hasse. Eller ja åka och åka.. han brukar tydligen åka runt padelbanan på gården.. jag hade tänkt mig något lite längre än så, men han vägrar ju nedförsbackar så vi får la se. Hade tur för elenas passade mig perfekt. Inte så att jag ansträngt mig så mkt att jag släpat ner några från sverige eller köpt några. Nej så roligt ska vi ej ha det.

Dagens - vårigt

"oj vad... vårig du är !" sa elena imorse när jag kom till dem.. Jag är väll helt enkelt sugen på att det ska vara vaarmt..men det är det oxå.. 17 grader alla fall.. men blåser som bara den, blä

 

Kavaj; Stardavarious

Klänning; julklapp från mammsen

 

Måste för övrigt klaga lite på att H&M har den sjalen jag har i butik igen.. för tredje säsongen.. Sånt gillar jag ej.. lite variation tack ! såg för övrigt att en tjej i top model hade den igår.. Men jag gillar ej henne så blev mest opepp..


Afternoondelight

Just nu kan jag ej påstå att det finns någonting godare än det vi skådar på bilden ovan. Inget mindre än mummsiga jordgubbar med crunchy som de kallas här (typ som Start fast ej så sött), med chokladbitar i. Hela grejen går så bra ihop, inte bara smakerna utan konsistenserna oxå. De mjuka gubbarna, krispiga vad det nu heter och de hårda chokladbitarna. Det finns två sorters choklad i paketet oxå, de rullarna ni ser är mörk choklad men jag gillar mer den ljusa som är som i små tärningar. MUMS ! Kommer väldigt bra till hands när man ätit en fiskbit till lunch utan nått till.

Denna låten fann jag i en av mina föredetta favoritkomedier, Starsky & Hutch. Har nog sett filmen minst 30 ggr. Skoj är den och låten är assvängig och skön ju^^


Let's go for a walk


Hemma igen

Då var vi äntligen hemma igen då ! vi landade i madrid igårkväll och sov hos elenas syster inatt där. Imorse packade vi bilen full åter igen och satte fast mot Logroño igen. Tyvärr så har jag haft migrän hela dagen så var ej så jätteskönt att åka bil och försöka underhålla ines.
Nu har jag massa att städa och handla så är bara att sätta igång. Min belöning efter allt slit kommer dock bli serier i massvis. Har ju missat en hel del nu under en vecka utan internet nästan !

Man tackar!

Förut när elena kom hem från vinmässan där hon varit i 11 timmar hade hon varit snäll och köpt internet till mig. Hela 10 euro för 24 timmar. Men det tycker jag jag är värd efter först 11 timmar på dagen plus att hon nu ska iväg på middag så jag även får lägga ines och vara här hela natten. Men jag klagar inte, hon har sovit 4 timmar och bara varit sneelhest så dagen här i gråa regniga Düsseldorf har gått fort.
Ikväll får jag väll repetera picnicken vi hade på badrummsgolvet igår när elena och hennes kollega äter middag med de andra vinarna. Som elena sa igår till kollegan sin, det är inte alltid man blir bjuden på middag på någons badrumsgolv ! men det gick finfint, massa goda tomater och melon hade vi. Och bröd och lite olika ostar. Jag hade fyndat billig Toffeffee på dagen oxå, så det blev efterrätt !


Då bär det av igen då...

Här sitter jag med en tallrik iskalla jordgubbar.. Inte tänkte jag på att jag skulle äta frukost hemma idag när jag konstaterade att jag ej behövde handla innan vi åkte. Jag hade nämligen ingen mjölk hemma. Men jordgubbar och bara jordgubbar funkar väl bra det med.. hoppas vi stannar på vägen och äter lite :P
Idag ska vi ju då vara i Madrid och jag tror jag bör hitta på något på egen hand för hela elenas familj kommer och ska vara med ines och det brukar bli lite väl mycket för mig så.. Tar mig nog en liten promenad runt staden igen. Är redan jättebra väder och varmt här idag alla fall märkte jag när jag gick ut på balkongen så hoppas på samma där.
Nu ska jag knapra vidare på jordgubbarna och hoppas jag har internet ikväll och på hotellet i tyskland sen...

Sist jag var i madrid med Pauline.. Hoppas som sagt på bättre väder än vad vi hade då.


Sockerchock-krock

Idag tänkte jag vara lite snäll på jobbet och laga lite våfflor till oss till efterrätt för vi skulle bara äta sallad annars.. Dessvärre tänkte hasse och vara lite snäll så han köpte hem cheesecake och färskt bröd.. Lunchen gick alltså från att innan varit en nyttig enkel sallad till sallad med färskt bröd och våfflor med grädde och sylt, plus ostkakan som andra efterrätt. Jag är fortfarande mätt i alla fall... Kanske bra det eftersom jag ej ska äta middag för ens efter nio när min lektion slutar. Ana ska nämligten bjuda på middag då hemma hos henne, blir säkert skoj. Det jobbiga med detta är bara att jag måste packa min väska NU, eftersom spanskan börjar snart och håller på läääänge och middagen efter.. För imorn så åker vi ju, först till madrid och stannar där över natten för flyget går tidigt på lördagmorgon till glamorösa Dysseldorf ! Hem därifrån kommer vi på onsdag. Eller ja vi landar i madrid sent på tisdag så sover ännu en natt där. Låter jag exalterad? nää tänkte väl det.. kan bero på att jag EJ ÄR DET !

Jag klagar ej..

...När jag kan sitta ute i parken med en glass i handen vid sex på kvällen i bara t-shirt ! Innan låg jag inne i mitt rum med gardinerna fördragna och bara hostade och hostade.. Men så tänkte jag ähh what the heck, måste ju ta vara på solen medan jag fortfarande njuter av den, för om ca en månad kommer det ju vara konstant varmt och jag kommer leta skugga var jag än går och längta efter att få ta på mig en tjocktröjja som i höstas..
I alla fall så knallade jag iväg till affären för att köpa glass, tänkte vara ekonomisk och köpa ett fyrpack med magnum för 4 euro istället för att köpa en för 2 varje gång det är sol och jag är sugen på glass. Sedan gick jag alltså ut i parken med min lite halvt smälta magnum och satt där och kollade på när alla ungar lekte medan jag lyssnade på min ljudbok och smaskade i mig glassen. Livsnjuteri för fulla halsar.

En anna mycket bra sak är att jag ej behöver oroa mig om vad jag ska göra när jag kommer hem längre. Fick sms av sofia, mamman till busungen charlie som jag passade innan och de sa att de utan tvivel byter ut sin nya barnflicka mot mig i sommar om jag skulle vilja komma tillbaka.. Det och det faktum att de nyss fått en liten bebis gör ju att jag absolut ej kan säga nej. Kommer ej bli fel att ha mkt tid över i sommar till att bara slappa och njuta av sommaren i GBG utan att behöva känna stress som jag gjorde förra sommaren då jag visste att jag skulle ner hit. Sen till hösten litar jag på att pappa kan fixa lite jobb till mig på cola ^^ man kan ju alltid hoppas alla fall (a)



Kan ju inte annat en beklaga kvalitén på bilden, men mobilkameran vet lixom inte riktigt vad den ska ta sig till med så mkt motljus och skit...



GRATTIS BÄSTASTE !!!


Ett stort grattis till min bästaste vän Jonathan på 20 års dagen ! :*


Peppar peppar*

Jag kan glatt meddela att idag njuter vi av sol och 17 grader, varmt och skönt som bara den är det. Nu hoppas jag ju bara att det håller i sig och att jag inte kollar ut om fönstret och några dagar och chockat ser snö falla. Men hasse sa att det bara skulle bli varmare och varmare varje dag denna veckan enligt väderleksrapporten så vi hoppas på det. Om inte annat för att min och ines förkyldning ej ska bli värre inför resan i helgen...


Vart tog den vägen?!

Ja var ska jag börja..? Svenska lunchen igår var väldigt lyckad enligt mig, ialla fall om man ser till hur proppmätt jag var efter. Jag bidog med min nyfunna specialitet - äppelpaj till efterrätt. Allt var mkt omtyckt av spanjorerna oxå, alltfrån sillen och knäckebrödet till jansons frestelse och äppelpajen.
 På kvällen gick jag hem till min skandinaviska vän Ditte där det väntades erasmusfest. Inget minder än Beer-pong kväll väntades. Tänk pingis på ett american-pie vis och släng in massa öl på det så. Jag är ju ej så förtjust i öl men som tur var vann mitt lag när vi spelade så behövde ej dricka mkt :P
Något som störde mig under hela kvällen var min ofrömåga att prata engelska. Helt sjukt var det hur dåligt jag kunde uttrycka mig.. Avslutade varje mening på spanska typ för jag aldrig fann orden på engelska. Så sjukt frustrerande. Att växla från att skriva sms på svenska och prata lite svenska med ditte tillexempel, till att prata spansaka med Ana som jag var där med för att sedan byta till engelska igen om ditte ej förstod mig eller nån annan erasmus pratade med mig blev helt enkelt för mkt. Jag märker ju själv att spanskan går lättare och lättare nu, speciellt om man jämför mer hur den var när jag kom ner, men det verkar vara på bekostnad av min engelska och även andra språk :S Bra där hjärnan, som ska ha utrymme för hur mkt som hellst men samtidigt ej kan underhålla mer än två språk på en gång. Dåligt! Kanske var därför jag aldrig lärde mig spanska bra hemma i sverige, för det var då engelskan som hade mest utrymme efter svenskan... Tråkigt är det alla fall, måste öva mer! Kan väl se det som ett bra tillfälle att göra det när vi åker till tyskland igen på fredag typ. Är ej så insatt i var vi ska åka exakt men det lär väl tiden utvisa :P
 
Idag har solen kommit tillbaka till oss alla fall och jag tog mig en skön promenad förut på eftermiddagen och lyssnade på min ljudbok. Måste räkna nån dag hur många jag har lyssnat på sen jag kom hit, har ju blivit en hel del. Minst 20 alla fall. Goood

Svensk lunch

Jag ska snart gå och fixa mig i ordning lite för det ska nämligen bjudas på "svensk lunch" idag hos hasse och elena. Vi äter ju iofs svensk mat typ varannan dag men idag blir det speciell speciell svensk mat för hasse ska laga till några specialiteter och bjuda över några av deras spanska vänner. Tyvärr blir det janssons frestelse vilket jag ej är så förtjust i, föredrar kickis karlssons men vad ska man göra. Hoppas på att få mig en chokladboll till efterrätt alla fall ^^


Cantajuegos

Ines har en dvd med nått man på svenska skulle kunna klapp och lek-sånger. Det är min favvo film av alla hennes (hon har typ tre och en av dem är molly mus som jag hatar så..) Vi njuter alla fall lika mkt av att kolla på denna film, jag lär mig låtarna som är rätt roliga och hon sitter och klappar sig på huvet till varje låt. Grejen är bara den att killen i denna videon är så jääääkla överdriven.. Vi såg denna låten igår när vi åt lunch alla tillsammans och alla asgarvade.. kolla minen han gör efter typ 14 sekunder.. Är han serriös eller? kan man vara serriös och göra sådär?! lol säger jag bara



Jag sitter serriöst asnöjt och lyssnar och sjunger med.. Bättre än svenska barnlåtar ju, lite mer fart. Vissa är dock samma låtar fast översatta...


Esto es para ti hermana mia !


Go out and smash it, like OH MY GOD! - 01.05


Skräckpasta

Idag och i helgen när jag koka pasta hände nått som verkligen gav mig kalla kårar.. Det var pennepasta jag kokade. Det som hände var att pastan gick ihop mot mig för att skrämma skiten ur mig. Alla pastor (?) ställde sig upp i mitten på kastrullen, i en stor grupp. De bara stod där och formade ett mönster och vägrade släppa. Helvete vad dåligt jag mår när jag tänker på det.. Så äckligt var det !!! ska köpa ny pasta.. som ej får liv för att skrämma mig när jag ej vevar runt i kastrullen...



Jag försökte illustrera hela grejen i denna bilden, men mina paintkunskaper lämnar mycket att önskas tyvärr.

Sovdags? nej dags att åka och jobba...

Kan tänka mig att några av er gör er ordning för att sova nu. Alla fall hemma på karlgustavsgatan..  Själv ska jag åka och jobba om en halvtimme sådär.. kuuuul. Kommer icke vara hemma innan ett inatt alla fall. Kommer vara en aning trött imorgon. oooooorrrrrk !

Skandinavisk vecka

Innan spanskan idag tog jag en omväg förbi Lidl för att kolla in skandinaviska veckan där, igen. Det visade sig tydligen att jag ej hade haft ögonen tillräckligt öppna igår när jag var där, för när jag kom till jobbet idag hade hasse den gottegrisen inhandlat både dammsugare, masariner och turkiska peppar. Plus några knäckebröd osv. Så jag gick alltså tillbaka, fast till den i stan och efter några minuters letande fann jag den miiiinhyllan de kallade för skandinavisk vecka. Nöjd var jag ändå för kom hem med två paket chokladbollar och fyra påsar godis. Håårda sugisar, mumms. Finns ju ej här typ.. Bara äckliga karameller. Ska dock INTE äta upp allt på en gång. Köpte på mig som fan för det är ju ej ofta det är skandinavisk vecka här i Logroño. Jag känner till 5 skandinaver typ, inklusive mig själv :P

Tji fick jag..

För idag när jag tittade ut genom fönstret snöade det.. där sprack hela "åå lyllos mig vi har vår här nere"-grejen... Men hur det kan gå från 15 grader och sol, till minusgrader och snöstorm, för att sedan bli sol igen och runt 7 grader i loppet om ett dyng förstår jag verkligen inte :S
 
På väg hem från jobbet idag tog jag mig en sväng förbi LIDL för hasse hade sagt att de har skandinavisk vecka där nu.. Allt jag fann var köttbullar och det har jag ju redan massa, så köpte lite annat skit istället. Men nått svenskt blev det ej !

Jag varnar käsliga läsare..

Detta är till mina spansktalande läsare, om jag nu har några sådana.. Mkt roligt tycker jag.. speciellt när de själv börjar skratta i refrängen.


Hoy he patinado como un hijo de puta...


Idag var det alltså planerat att vi skulle åka skridskor, närmare bestämt vid klockan ett. Vid ett var jag vid idrottshallen och en liten stund senare anlände Elena, Hasse och Ines. Hasse gick och hämtade en lapp och vi såg att de snart skulle stänga, så vi hann ej åka då. Vi gick och tog en kaffe/cola på en bar i närheten och åkte sedan hem för att äta. Efter maten somnade ines och vi missade andra chansen att åka som var mellan fyra och halv sex. Vid sex däremot stod vi utanför portarna, ivriga att få åka lite. Vi fick ett varsit par bebisskridskor.. Eller alla fall som bebisskridskor ser ut enligt mig, och satte igång att åka. Jag kan stolt säga att jag var mycker bättre än hasse, men tydligen var det fel på hans skridskor... Dock hjälpte det ej att byta, det var fel på alla.. Inte han som var ovan att åka...
Ines stod på sidan av och kollade på och vi varvade att vara med henne.. Tur det för vi hade bara två cykelhjälmar, och utan en sån hade jag ju aldrig vilja vara... hmm

Kan förövrigt bara lägga till en liten PS. att ines kan gå nu. Helt själv och flertal meter utan att ramla. Jag säger till henne, nej snälla, fortsätt ej sådär - glöm allt igen!... jag gillade när hon låg och sprattlade på en liten filt och all rörelse man fick se där ifrån var lite sprattlande med benen.. Då slapp man alla fall springa efter henne hela tiden. Då visste man var man hade henne och behövde ej oroa sig. Men vår lilla bebis är inte så mycket bebis längre tyvärr.. :/


Skor skor skor och ännu fler skor..

Jag bor som de flesta vet i spanien. Jag har alltså flyttat hit via flygplan. Detta borde ju leda till att jag ej har så många ägodelar här nere kan många tro. En sak som jag dock ej har brist på är skor. Jag har av nån anledning fler skor än vad som skulle rymmas i mina två resväskor.. Hur det har gått till vet jag ej, men jag har alla fall bara köpt två par här.. eller tre med conversen jag köpte i usa. Jag har alltså fått med mig 12 par skor, 13 egentligen för ett par är helt sönderlitna så de räknar jag ej som skor längre... Det är inte så att jag ej har några kläder här heller för jag bara prioriterade skor i väskan.. Nej då, har tex 7 par jackor och lika många jeans... Jag är själv väldigt konfundersam om hur jag lyckats med detta, kanske ännu mer konfundersam om hur jag ska få hem allt igen :S Dessutom hittade jag ett par jättesöta sandaler i olika färger igår när jag var och fönstershoppade som jag ska inhandla till sommaren.. och mer lär det väl bli med tiden oxå... Tur att mamma och christer kommer ner med bil alla fall för att packa ner hela mitt spanien liv i två resväskor hade varit mer än omöjligt !


Lördagsgodis


Idag är det lördag och det lördagsgodisat jag får nöja mig med för tillfället är dessa bitar av färgmedel och lite riesen och werthers :P Jag kan minst sagt säga att jag längtar till påsk då jag hoppas på lite svenskt godis, inte minst för att hasses föräldrar kommer på besök och jag kan tigga till mig lite av det de får :P
 Idag annars så knallade jag som sagt till AlCampo för att kolla lite i affärerna.. Fanns mkt fint som vanligt, speciellt på Zara. Blev inte mycket handlat för mig som sagt dock, ska ju hålla i pengarna mina. Sedan gick jag hem till hasse och elena och vi knallade ner på stan och gick på nån marknad som finns här en gång om året, minns ej vad den heter. 240 bodar med lite crap från lokala affärer här i logroño. Kan verkligen ej påstå att jag hittade nått, billigt var det ej heller, billigare på Zara typ.. Så jag knallade hem, värmde mig lite soppa och kollar nu på Project Runway. Mycket mer exiting än så blir det ej ikväll tyvärr!


Jag måste verkligen vara jättetrött..

.. hur kan jag annars precis ha vaknat, NU för fem min sedan?! Har sovit i tolv timmar, vet inte när jag gjorde det sist. Brukar sova max sex i veckorna, så antar att jag tog igen allt nu. Spelar inte så stor roll dock, hade inget viktigt planerat idag ändå. Tänkte jag skulle ta en promenad bort till AlCampo och kolla lite. Ej handla dock :P bara kolla för nöjets skull.
 Hungrig som bara den är jag oxå.. men kansske ej så konstigt. Frågan är om man ska sattsa på frukost eller lunch på dirren? Frukost får det nog bli, skulle aldrig kunna äta massa varm mat just nu :S Bättre med jordgubbarna som väntar på mig i kylen ^^

På med brillorna!


Såhär såg det ut när jag satt och njöt i solen tidigare idag. Ines hade precis somnat så jag tog fram iPoden, slängde på lite Björn Rosenström och njöt av vårkänslorna. En hel timme var vi där så när elena kom hem frågade hon varför jag var så röd... Jag är faktiskt så vitblek som jag är på bilden, jag lovar, har ej gjort nått. Amazing ! :P

Hela dagen har gått jättesnabbt och nu sitter jag här och laddar massa serier inför kvällen med chokladfondue. Grays Anatomy, Private Practice och två nya idol-avsnitt blir det. Kan ej bli nödjare !

Lite roligt idag på vägen hem oxå, så tog jag bussen för hade med mig massa mat hem. Det var nämligen så att i höstas när jag åkte buss med Pauline och Susy till McDonalds så var det en gubbe på bussen som typ tvingade på alla "karameller". "Här, ta en karamell!""Nej tack.""Jo men ta, det är karameller. Gott." "Nej tack jag vill ej ha." "Jo men ta en, de är goda" "Men NEEEEEJ !" osv osv. Ni förstår.. Och till varända person som gick på bussen oxå. Vi hade dock oturen att sitta brevid honom så varje gång det ej fanns nån ny som gick på som han kunde fråga vände han sig till oss igen. Samma sak hände alltså idag, han var där igen, och ville att alla skulle ta hans karameller. Jag tog mitt pick och pack och satte mig så långt bort ifrån honom jag kunde.
Undra om han har nått knark eller nått i dem eller bara vill skapa kontakt med folket genom att öppna med "Här, ta en karamell..."


Soooooooool


Solen kom tillbaka idag och hoppas att den nu stannar.. Har dock hört att vi kanske ska få snö igen, vilket jag tycker vi kan få slippa. Sol eller ej dock, så har jag 3.5 h spanska idag som jag faktiskt tänkt gå på. Har ju gjort läxan och allt så vore ju onödigt annars :P


A long time ago in a place far, faaar away...


Jag, som vanligt längre än david, jag som vanligt med en unge i famnen - här min kusse daniel, jag med en knubbig emilia i famnen, jag gammelfarmor och morfat, jag och jonatan och sist men inte minst jag och david i lyxpoolen - med min gravidmage, är typ 2-3 år...


Långonsdag

Idag har jag jobbat läääänge.. Enligt mig i alla fall. Började med att jag hämtade upp Ines hos elena som var på läkarkontroll imorse så gick vi hem, men utan vagn. Alltså en 11 kilos tung bebis i uppförsbacke i nästan en km.. Jag var lite varm när vi kom fram om man säger så, trotts att skruttan hade hjälp till lite genom att gå ca 40 m kanske. Men det går ju ej så snabbt om man säger så och jag var hungrig i brist på frukost så det var bara att kämpa på. Sen har jag jobbat fram till nu för hasse är borta för dagen och elena hade en lunch på bodegan så, blev en lång dag som sagt. Dessutom kanske jag måste åka tillbaka ikväll eftersom elena kanske måste ta hand om kunderna och underhålla dem på stan...

För övrigt så bakade jag den godaste äppelpajen jag nånsin smakat igår. Jag exprementerade lite med smuldegen, som jag alltid brukar göra iofs, och det blev kanonbra. Hasse frågade om jag ville ta med den hem igår för de borde ändå ej äta mkt sånt osv.. Så sa jag nej kan göra det imorn eller så lämnar jag den bara här.. Så när jag kom dit imorse var typ två tredjedelar borta. Haha så mkt för att ta med den idag. Men kan ej blame them, jag åt själv två bitar idag så. Så hiiimla god var den ^^ aja nog om det. Nu måste jag plugga, vi har för en gångs skull fått läxa..

Ralph Lauren Vs. H&M


Ridjacksoverall; Ralph Lauren
Sammetsballerinaskor; H&M

En riktig fasionista ska kunna blanda märken med billigare kläder.. Brukar det ej låta så?
Hehe... Tycker förövrigt overallen är lite konstig för armarna är för korta, benen egentligen jättelånga men det syns ej här, och luvan verkligen överdemensionerad .. Men den verkar alla fall jätteskön och är lätt att ta på så varken ines eller jag klagar :P
Denna damen har verkligen kläder från hela världen; Overallen är från USA, skorna från tyskland, klänningen hon har under från PoP. i sverige och strumpbyxorna från spanien. En ettåring som har rest mer än många vuxna människor :P synd bara att hon ej kommer komma ihåg nått av det..


RSS 2.0